top of page

OBITELJSKA KUĆA - SA MANJOM OKUĆNICOM, VIRJE

Cijena: €78.000,00

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE

Prodaje se obiteljska kuća prizemnica stambene površine cca 110 m2, sa dodatnim dvorišnim objektima i manjom okućnicom (cca 700 m2).

Nekretnina je izgrađena prije 1968. godine, tlocrtnih je dimenzija 9,70 m x 11,17 m, dvostrešnog krovišta. Na obiteljsku kuću se u obliku slova “L” nastavlja pomoćna građevina tlocrtnih dimenzija 3,00 m x 17,67 m sa dvostrešnim krovištem. 

Stambena zgrada (obiteljska kuća) sastoji se od tri etaže; podruma koji se proteže ispod dijela kuće, prizemlja i potkrovlja. 

U prizemlju su dva hodnika, kuhinja sa blagovaonicom, špajza sa ulazom na tavan, dnevni boravak, kupaonica i dvije spavaće sobe. 

Pomoćna - gospodarska zgrada sastoji se od zatvorene terase, radionice, spremišta (6 zasebnih prostorija spremišta) i jedne prostorije za druženja i okupljanja. 

Na posjedu se nalazi i garaža. 

Podovi u stambenom dijelu nekretnine izvedeni su parketom, laminatom i kvalitetnom keramikom. Stolarija je PVC, a krovište je podaskano, te 2014. godine prekriveno novim crijepom. Na kući je izvedena termofasada debljine 8+5 cm. 

Posjed je ograđen.

 

Dozvole:

- Vlasnički list

- Građevinska dozvola

- Uporabna dozvola 

- Energetski certifikat - razred C+D.

 

Priključci:

- Gradska struja

- Gradski vodovod

- Gradska kanalizacija

- Gradski plin

 

Grijanje:

- Centralno na plin 

 

Parking:

- Garaža i vanjska nenatkrivena parkirna mjesta

 

Za više informacija javite se na 048/650-042, 0993775047 ili na info@tara-nekretnine.hr

 

Usluga za kupca je besplatna!

bottom of page