top of page

KATNICA SA DVA ODVOJENA STANA - SIGETEC

Cijena: PRODANO!

VIRTUALNA ŠETNJA

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE

Prodaje se uređena obiteljska kuća u Sigecu kod Koprivnice. Kuća se sastoji od dvije stambene cjeline sveukupne stambene površine 222 m2.  Prizemni i katni dio odvojeni su zasebnim ulazima. 

Kuća je izgrađena 1958. godine, a dograđena u svoj sadašnji izgled i gabarite 1987. godine. Gradnja, dogradnja i sve adapatacije i prilagodbe nekretnine na suvremeni život izvedene su vrlo smisleno i kvalitetno. 

Obiteljska kuća - stambeni prostor u prizemnom dijelu sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje i kupaonice. U ovaj dio kuće moguće je ući na dva ulaza. 

Na kat je isto tako moguće ući na dva ulaza, a sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i blagovaonicom, manjeg hodnika, zasebnog WC-a, kupaonice, četiri spavaće sobe, te izlaza na zatvorenu terasu, a cijelom duljinom stubišta koje vodi na kat izvedeni su ugradbeni ormari.

Podovi u nekretnini izvedeni su kombinacijom keramičkih pločica, laminata i parketa. Kupaonice su opremljene kvalitetnom keramikom i sanitarijama, a krovište je podaskano, obloženo debelom staklenom folijom, ljepenkom, letvama i prekriveno crijepom. Stolarija je PVC i ALU-DRVO. Sve adaptacije na obiteljskoj kući izvedene su u novije vrijeme, 2018. godine izvedene su rekonstrukcije kupaonice na katu u odnosu na sanitarije, pločice, odvode; 2020. godine termofasada debljine 10 cm, a 2021. godine izvedeni su keramički radovi u donjoj kupaonici koja je također u cijelosti adaptirana (cijevi, sanitarije, pločice). U sklopu obiteljske kuće nalazi se i podrum u kojem se nalaze dvije prostorije, kotlovnica sa peć na centralno grijanje na pelete, te još jedna manja skladišna prostorija. 

U sklopu obiteljske kuće - imanja nalazi se i “ljetna kuhinja” sa špajzom, te ulazom u podrum i na tavan. Na posjedu okućnice smještni su garaža, štagelj, pečenjara za peku i roštilj, te dvorana za ping-pong, vrtna kućica, mala natkrivena sjenica, te velika vanjska terasa. 

Ulična strana nekretnine ograđena je inox ogradom, a posjed nekretnine je u cijelosti ograđen. Okućnica je dijelom asfaltirana, a dijelom je zelena površina sa ukrasnim biljem, drvećem, cvijećem. Na okućnicu se nastavlja voćnjak sa nasadom lješnjaka i drugih voćaka, te povrtnjak.

 

Cijena: REZERVIRANO!

Dozvole:

- Vlasnički list

- Građevinska dozvola

- Uporabna dozvola 

- Rješenje o izvedenom stanju

 

Priključci:

- Gradska struja

- Gradski vodovod

- Bunar

- Septička jama- postupak aglomeracije za priključak na gradsku kanalizaciju je u završnoj fazi

- Klima uređaj

 

Grijanje:

- Centralno na pelete

- Garaža + vanjska parkirna mjesta 

 

Za više informacija javite se na 0993775047 ili na info@tara-nekretnine.hr, pogledajte našu web stranicu www.tara-nekretnine.hr

 

Usluga za kupca je besplatna!

bottom of page