top of page

OBITELJSKA KUĆA I IMANJE - STARI BOŠNJANI

Cijena: €100,000.00 

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE

Prodaje se obiteljsko imanje sa obiteljskom kućom i velikim objedinjenim zemljištem (sveukupna površina posjeda je 1443 m2) u Starim Bošnjanima kod Križevaca.

Obiteljska kuća na imanju izgrađena je 1970. godine.  Imanje je lociranu uz glavnu cestu. Stambena površina obiteljske kuće je 160 m2. Posjed je u cijelosti ograđen metalnom ogradom. 

Kuća  je razvedenog tlocrtnog oblika sa kosim dvostrešnim krovom, a sastoji se od tri etaže: suterena u kojem su smještene garaže, prizemlja i kata. 

Prizemni dio obiteljske kuće sastoji se od kuhinje, dva hodnika, denvnog boravka, spavaće sobe, verande, WC-a, kupaonice i špajze. Na katnom dijelu smještene su dvije spavaće sobe, dječja soba, dnevni boravak, WC, te tavanski prostor. 

Na imanju je locirana i jedna starija kuća (za ruašenje), te gospodarski objekt - poluugrađena jednostavna zgrada poljoprivredne namjene (spremište poljoprivredne mehanizacije) vanjske tlocrtne širine i dužine 5,5 m x 9,25 m (50,87 m2), sa kosim jednostrešnim krovom. 

Nekretnina je opremljena drvenom stolarijom,  a krovište je izvedeno gredicama i prekriveno cementnim valovitim pločama. 

Grijanje u nekretnini je centralno na drva.

 

Dozvole:

- Vlasnički list

- Građevinska dozvola

- Rješenje o izvedenom stanju 

 

Energetski certifikat:

- U Izradi

 

Priključci:

- Gradska struja

- Bunar

- Septička jama

 

Grijanje:

- Centralno na drva

 

Parking:

- Garaže i vanjska parkirna mjesta

 

Za više informacija javite se na 0993775047 ili na info@tara-nekretnine.hr

Usluga za kupca je besplatna!

bottom of page