top of page

OBITELJSKA KUĆA U FERDINANDOVCU

€150.000,00

KARAKTERISTIKE

OPIS NEKRETNINE

Prodaje se prostrana, lijepo uređena i funkcionalna obiteljska kuća u Ferdinandovcu stambene površine preko 200 m2, sveukupne površine posjeda preko 8.000,00 m2. 

Kuća se sastoji od prizemlja i kata,  a posjedu pripada i dvorišni objekt. 

Prizemlje nekretnine sastoji se od dnevnog boravka sa izlazom na terasu - balkon, tri spavaće sobe, 2 kupaonice, hodnika, kuhinje i blagovaonice, te kotlovnice. Na katu kuće su tri spavaće sobe, kupaonica, veliki hodnik, dnevni boravak i kuhinja sa blagovaonicom, te izlazom na dvije terase, jednim iz dnevnog boravka, a jednim iz kuhinje. Podovi su izvedeni keramičkim pločicama i laminatom, a u godnjem stanu izvedeno je podno grijanje u hodniku, kupaonici i blagovaonici. Nekretnina je u cijelosti opremljena PVC stolarijom. Adaptacija krovišta je izvedena 2010. godine, krovište je podaskano, izolirano staklenom vunom i ter papirom, te je položen crijep. Na cijeloj površini nekretnine izvedena je termo fasada debljine 5 cm. 

Posjedu pripada i dvorišni objekt koji se sastoji od podruma površine 6x4 m i četiri prostorije, te dvije garaže sa automatiziranim vratima. 

Okoliš nekretnine je uređen. 

Nekretnina se prodaje djelomično namještena.

Dozvole:

  • Vlasnički list

  • Građevinska dozvola

  • Legalizacija u tijeku (predan zahtjev)

 

Priključci:

- Struja

- Bunar (radovi za priključak na gradski vodovod su u tijeku)

- Septička jama

 

Grijanje:

-Centralno grijanje na drva 

Parking:

-2 Garaže + vanjska parkirna mjesta

bottom of page