top of page

NAJAM POSLOVNOG PROSTORA- KOPRIVNICA, MARTINOVKA

KARAKTERISTIKE:

Prostor I : €700,00 + režije + pričuva €31,32
Prostor II : €600,00 + režije + pričuva €27,60
Prostor I i II : €1.100,00 + režije + pričuva €58,93

Iznajmljuje se  prostrani poslovni prostor u centru Koprivnice, u poslovno-stambenoj zgradi u Ulici Ivana Generalića (Martinovka). Lociran je na sjevernu stranu zgrade (pogled prema dječjem vrtiću). Zgrada je izgrađena 1997. godine. Uz poslovni prostor dolaze 2 vanjska parkirna mjesta.

 

Prostor se sastoji od dva odvojena poslovna prostora:

 

Prostor I se nalazi u prizemlju zgrade, te ima ulaz kako od strane prometnice, tako i iz same zgrade. Površina prostora je 76,78 m2, te se sastoji od prostranog “prodajnog” dijela sa šankom, kuhinje  te sanitarnog čvora za goste, a prostoru pripada i vanjska terasa površine 20,00 m2.

 

Prostor II nalazi se u podrumu zgrade, a povezan je poslovnim prostorom u prizemlju kuhinjskim liftom. Prostor u podrumu je kuhinja (podobna za catering) koja je u cijelosti je opremljena svim potrebnim kuhinjskim aparatima, te posuđem (rashladna komora, pričuvno skladište, 3 radna stola, konvektomat, peć), a sastoji se od radnog dijela, rashladne komore, pričuvnog skladišta, garderobe, kancelarije i sanitarnog čvora. Površina ovog prostora je 69,41 m2.

 

Podovi su izvedeni granitom, keramičkim pločicama i laminatom, a prostor u prizemlju je opremljen vanjskom PVC stolarijom.

 

Poslovni prostor je u ranijem periodu bio u funkciji slastičarnice, te je toj djelatnosti i prilagođen, no može se koristiti i za bilo koju drugu poslovnu djelatnost, a moguće je unajmiti i inventar prostora ukoliko bi se najmoprimac bavio srodnom djelatnošću.